Lassan két hónapja köszönthettük a legújabb, 10. generációs Effemine lányokat az Egyesületben. A 11 elképesztően motivált és tenni akaró lány megérkezését mindannyian nagy örömmel és izgalommal vártuk. A minél könnyebb összerázódást egy igen izgalmas hétvége segítette, melyről új tagunk Kiss Kamilla beszámolóját olvashatjátok!

“November 5-6 között került megrendezésre az Effemine első integrációs hétvégéje, amelyet Velencén tartottunk. Ez volt az első, az új tagok gyorsabb és eredményesebb beilleszkedését segítő csapatépítő hétvége a szervezet életében.

A két nap alatt, amit együtt töltöttünk egy nagyszerű csapat kovácsolódott össze. Remélem, egy hagyományt is teremtettünk ezzel, amit ezentúl minden évben újra megtarthatunk.

Ez a hétvége nemcsak az új és a régi tagok megismerkedését szolgálta, de egy nagyszerű lehetőséget is adott a fejlődésre. Mórocz Kata, ifjúsági tréner (és Effemine alumna) tervezte meg nekünk a programokat, amik nagyon hasznosak voltak, illetve a feladatokon keresztül még jobban megismerhettük egymást.

Effemine int.hetv.

A tréning szombaton és vasárnap is reggeltől késő délutánig tartott. Ez így nagyon sűrűnek és fárasztónak tűnhet, de a feladatok annyira játékosak és szórakoztatóak voltak, hogy csak úgy repült az idő. Csapatokban dolgoztunk, így a feladatokon keresztül is felmérhettük, hogy egy-egy csapattag miben jó, mi az erőssége.

Az én személyes kedvencem a tojás ledobás volt.  Ezt a feladatot divíziónként (Marketing, Vállalati kapcsolatok, Rendezvényszervezés, HR) valósítottuk meg, hogy így is jobban összeszokjunk. Ennek célja, az volt, hogy a csapatok úgy oldják meg a feladatot, hogyha egy székre felállunk és ledobunk egy tojást, akkor az ne törjön el. Használhattunk hozzá egy-két alapanyagot, de ezeken kívül csak a kreativitásunkra hagyatkozhattunk. Kata nemcsak feladatokat hozott, de számos, a csoport fejlődését elősegítő modellt és praktikát is tanított.

Vasárnap történt meg a belső mentorok kiosztása az új tagok számára. Mint frissen csatlakozott Effemine lány elmondhatom, hogy ez volt a legjobban várt pillanat az egész hétvége alatt, és már nagyon izgatottak voltunk. Miután kihirdették a mentor-mentorált párosokat, egy kötetlen, laza beszélgetés zárta a hétvégét.

Végezetül fáradtan, de sok motivációval és még több tervvel, elképzeléssel szálltunk fel a hazafelé tartó vonatra. Nagyon jó volt látni a lányok arcán, hogy mindenki elégedetten és boldogan zárta a hétvégét.”

Ha többet szeretnél tudni rólunk, keress minket Facebook-on, Instán és látogass el a honlapunkra, ahol a rendszeresen frissülő blogunkat is megtalálod!

 


Közzétéve: 2016-12-22
Kapcsolódó diákszervezetek: