A Studium Generale a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos, ingyenes érettségi előkészítője. A szervezet 150 önkéntes hallgatóból áll, akik térítésmentesen végzik az évente 2000 diák érettségire történő felkészítését matematika, történelem, illetve elméleti közgazdaságtan tantárgyakból.

Az oktatás két formában zajlik: hétvégi szemináriumokat zajlanak az egyetemen heti 4 órában, illetve vidéki diákok számára online felkészítést is nyújt az SG. Az évközi oktatás és az online képzés mellett minden tavasszal és nyáron ingyenes táborokat szervezünk a legszorgalmasabb és legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákjaink számára. A tanulás mellett a hallgatók által szervezett programok és a kötetlen hangulatnak köszönhetően a tábor felejthetetlen élményt nyújt minden résztvevő számára.

 A Studium Generale a Budapesti Corvinus Egyetem egyik legnagyobb múltú diákszervezetei közé tartozik, mely nem csupán szakmai tevékenységével, de a tagok összetartozásával és jó hangulatával is kitűnik a többi szervezet közül. Olyan élményekben van része mind a szervezet tagjainak, mind a táborban résztvevő diákoknak, amelyeket nem lehet szavakba önteni. Ebbe kaphattok egy kisebb betekintést a szervezet bevonó táborában, hogy aztán Ti is részesei legyetek ennek a hatalmas baráti társaságnak, ugyanakkor segíthessetek az érettségi előtt álló diákoknak.

 

Elérhetőségek:

 

Cím: 1093 Bp. Fővám tér 8. fsz. 15.

Telefon: (1) 482 5172

Honlap: studiumgenerale.hu

E-mail: info@studiumgenerale.hu


Közzétéve: 2014-07-30
Kategóriák: