A Nemzetközi Gazdálkodás Klub a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Gazdálkodási Kutatóközpontjához kapcsolódva működik, 2014 óta hivatalosan diákszervezeti formában. Tagjaink a nemzetközi gazdálkodás szakon magyarul és angolul tanuló hallgatók, de emellett a már végzett tanulókkal is jó kapcsolatot ápolunk.

 Célunk, hogy a nemzetközi gazdálkodás szak diákjainak a szakmai fejlődését egyetemi kereteken kívül elősegítsük, és a szakon tanuló évfolyamok közösségét is erősítsük. Céljainkból és motivációnkból fakad a mottónk is: „Tapasztalat. Kapcsolat. Élmény.”

A szakmai fejlődés megvalósítása két síkon történik. Egyrészt soft skill modulokkal mozdítjuk elő a szakon tanuló diákok készségfejlesztését, másrészt aktuális és érdekes gazdasági témákkal foglalkozó, általunk szervezett külön előadásainkon veszünk részt, melyeken elismert szakemberek vezetnek be minket az éppen tárgyalt kérdéskörbe. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a minőségi képzés biztosítására, így erősen törekszünk arra, hogy előadóink a kutatási-, és szakterületükről érkezzenek.

Facebook: https://www.facebook.com/ngklub


Közzétéve: 2014-11-22
Kategóriák: