A 2017-es tavaszi félévben még három Sikeres élettörténetek előadással várunk Titeket! A félév második, március 22-én, 18 órától tartandó XII. Sikeres Élettörténetek előadáson Drencseva Nati lesz a vendégünk, a Nana’s divatblog tulajdonosa. Az eseményben megtalálsz minden hasznos infót!

Saját blogja – a www.nanasfashion.com ma már több, mint 130.000 -es havi látogatottsággal bír. Nati 2 évvel ezelőtt 2015 februárjában megalapította saját ruhamárkáját a NANA’S-t és megnyitotta első üzletét Budapest belvárosában.

Időpont: 2017.03.22. 18:00
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, C. épület, 104-es terem

A terem befogadóképessége korlátozott, ezen a formon tudsz regisztrálni!

Sikere élettörténetek - Effemine

Kiknek szól a Sikeres élettörténetek?

Főként olyan fiatal egyetemistákat várunk, akik motivációt keresnek, vezetői pozícióban képzelik el jövőjüket, esetleg saját vállalkozásban gondolkoznak, vagy csak meghallgatnák egy számukra inspiráló személy történetét. A beszélgetés végén Te is felteheted kérdéseidet az meghívottaknak. Az esemény ingyenes, minden egyetemről várjuk az érdeklődőket!

Effemine - Sikeres XII

Április 5-én pedig  egy nagyelőadással is készülünk, ahova a magyar sportélet kiemelkedő alakjait hívjuk el egy kerekasztal beszélgetésre, bővebb infó hamarosan..

Kövesd figyelemmel a Facebook oldalunkat és az Instát is, hogy értesülj eseményeinkről és az Effemine mindennapokról!


Közzétéve: 2017-03-18
Kapcsolódó diákszervezetek: