Szeretnél kicsit kiszakadni a mindennapok monotonitásából, egy kis tavaszi felfrissítő, könnyed, de mégis izgalmas előadás után áhítozol? Akkor várunk Téged is szeretettel április 12-ei (szerda) programunkon, ahol egy gyönyörű magyar absztrakt festőművésszel ismerkedhetsz meg!

Gyere el a Sikeres élettörténetek előadássorozat XIII.  részére, és tedd fel saját kérdéseidet Shepherd Bernadettnek, akinek festményei garantáltan ámulatba ejtenek.

Az eseményt itt megtalálod!

Sikeres élettörténetek Shepherd Bernadett

Kedvcsináló gyanánt fogadjátok sok szeretettel vendégünk személyes bemutatkozóját:

„Shepherd Bernadett vagyok, absztrakt festő, de nem igazán szeretem a címkéket. Évek óta lételemem az alkotás, aminek a folyamatát borzasztóan nehéz szavakba önteni. Ha festek, megszűnik a külvilág körülöttem, nem gondolok semmire. Ösztönből jön minden mozdulat, de mégis minden egyes ecsetvonás jól átgondolt és megkomponált.”

 

A(z) 6.jpg megjelenítése

Érdemes odafigyelni erre a lányra, hiszen nemrég megkereste egy amerikai cég is, akik művészeti alkotásokat közvetítenek luxushoteleknek, mint például a Radisson, The Ritz-Carltonvagy a Four Seasons szállodaláncok Los Angelestől egészen Japánig…
Na ehhez mit szóltok? Szerintünk elképesztő!

Regisztrálni itt tudsz!

Helyszín: BCE “C” épület 105. terem

Időpont: április 12. 19:00


Közzétéve: 2017-04-09
Kapcsolódó diákszervezetek: