A Közgáz! Team az egyetemi közéleti programok megszervezéséért, és a hallgatók naprakész tájékoztatásért felel.

A Közgáz Campus mindig is híres volt arról, hogy az oktatás kiváló színvonala mellett a kikapcsolódási lehetőségek terén is az élen járt, az elmúlt időszakban sem változott meg, sőt, hála a KöZGÁZ! TEAM egyre aktívabb működésének, a hallgatói élet talán sose látott színvonalon virágzik.

A TEAM négy különböző témakörrel foglalkozik. Rendezvényszervezés, Sport, Kommunikáció és Külügy.

A rendezvényszervezéssel foglalkozó csapatunk felel a Corvinus Egyetemi Napokért, a Felező buliért, a Végzős Bálért, a Közgáz Évzáró Fesztiválért, és sok más buli megszervezéséért. A jó hangulat garantálva van! Ha már kikapcsolódás, akkor érdemes szót ejteni a Mester Gólyatáborról is, hogy az idősebb gólyák se unatkozzanak. Ennek megszervezése is a mi feladatunk.

Töprengtél már azon, hogy vajon lesz-e az egyetemen tesi óra? Ugyan úgy tornasor, fekvőtámasz, felülés, esetleg cooper-futás? Vagy lehet-e majd mindenféle izgalmas sportág közül választani? Kötelező lesz-e a testnevelés? Középiskolában talán unalmasnak ható tesiket elfelejtheted, a sportolás öröméről azonban a Corvinuson se kell lemondanod! Csatlakozz hozzánk és segíts az Egyetemi sportnapok, mefobok és új lehetőségek megszervezésében.

A kommunikációs csapatunk az egyetem és a hallgatóság közötti kommunikációs feladatokat látja el online és offline felületeken egyaránt. Marketing és informatikai feladatokkal is vegyített tevékenységi körünk nagyon színes. Mindenki megtalálja benne helyét, csak is a kreativitás szabhat határokat! Egy új honlapunkkal próbálunk segíteni a gólyáinknak, melyben egy helyen tároljuk a diákszervezeti, szakkolégiumi és HÖK-ös híreket, tájékoztatókat. Nézd meg Te is!

Segítünk az idegen anyanyelvi hallgatóink beilleszkedésében is és lehetőségeket nyújtunk a közösségi programokon keresztül való integrálódásuknak is. Az Internation Day és Christmas már visszatérő eseményünk. Ezen kívül idén vezetjük be CoachSurf programunkat, melynek keretén belül kiutazhatsz izgalmas országokba és viszont fogadhatod is vendéglátódat.

Érdekel a rendezvényszervezés? Szeretnél részt venni az egyetemi sportélet felvirágoztatásában? Szívesen besegítenél nekünk, hogy jobbá tegyük a hallgatók mindennapjait? Akkor köztünk a helyed!

Feladatkörünkbe tartozik ezen kívül sok más érdekes és izgalmas projekt, melyről infóestünkön személyesen is tájékoztatás nyújtunk számodra!

Idén is lesz pályázási időszakunk, melynek keretén belül online várjuk jelentkezésedet.

 

Kérdés esetén várjuk megkeresésedet a megadott elérhetőségeken!

Elérhetőségek:

kozgaz.net

team@kozgaz.net

https://www.facebook.com/kozgaz

Fővám tér 8. – Főépület, E.17. iroda


Közzétéve: 2014-07-22
Kategóriák: