Fedezd fel borító

 

Kedves Felfedezők!

Sok szeretettel meghívunk Titeket a Human Behaviour Association Tavaszi Toborzási Kampányára. Diákszervezetünk fél évvel ezelőtt alakult, amikor három vezetés és szervezés mesterszakos hallgató összeállt, hogy egy olyan egyedülálló szervezetet alapítson a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol a tagok tréningeken és munkacsoportokon keresztül elmélyedhetnek egy általuk választott HR, munkapszichológia vagy szervezeti magatartás témakörben. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy tagjaink különböző karokra, és különböző egyetemekre járnak. Ezt a kapcsolatot a jövőben is szeretnénk erősíteni.

Ha Te is úgy érzed, hogy érdekelnek ezek a témakörök, szeretnél tenni a szakmai fejlődésedért, és egy összeszokott baráti társasághoz akarsz tartozni, akkor köztünk a helyed! Fedezd fel Te a jövő tehetségeit! Mi segítünk ebben Téged!

A kampány részeként a Facebook-eseménynél minden nap láthatjátok egy tagunk véleményét arról, hogy „Milyen a HBA tagjának lenni?”

Eseményeink a kampány során:

Április 19. (kedd) 09:00-17:00
Önéletrajz tanácsadás és információk a HBA-ról
E. épület földszint
Egész nap találkozhatsz velünk az egyetem főépületének zsibongójában. Hozd magaddal önéletrajzodat, és mi segítünk, hogy a következő jelentkezéskor tökéletesen adhasd le. Ezen kívül egész nap kérdezhetsz tőlünk a diákszervezetünkről.

Április 26. (kedd) 19:10
InfóEst
C. épület 106-os terem
InfóEstünkön megismerhetitek, hogyan fog telni a szemeszteretek a HBA tagjaként, milyen programokon vehettek részt, és hogy működik a tréning és munkacsoport rendszerünk. Ezen kívül hallhatjátok élménybeszámolóinkat, találkozhattok tagjainkkal.

Jelentkezési határidő: április 29. (péntek) 23:00
A jelentkezéshez önéletrajzot, motivációs levelet, és egy feladatlap kitöltését kérjük tőletek, amit itt az eseményben fogtok megtalálni.

Első körös eredmények: május 1. (vasárnap) 17:00
Vasárnap 5-ig kiküldjük számotokra az első körös eredményeket, amelyben megtaláljátok az interjútok időpontját.

Interjúk: május 3-4. (kedd, szerda)
A nap folyamán egy 20 perces interjúra várunk titeket, ahol szeretnénk megismerni a szakmai és interperszonális képességeiteket.

Végleges eredmények: május 6. (péntek) 10:00
Pénteken reggel értesítünk titeket a végleges eredményekről, amely mellé egy rövid értékelést fogtok kapni magatokról.

Első találkozód HBA-sként: május 6. (péntek) 18:00
Péntek este pedig várunk titeket, az első közös csapatépítő programra. Köszöntünk a HBA-ban! 🙂