Diáktanácsadó Központ, vagy röviden DTK egy olyan szervezet, amely a diákok egyetemi forgatagban való eligazodását igyekszik segíteni. Tevékenységünk részét képezi a fogyatékkal élő hallgatók segítése, a pszichológiai témájú előadások szervezése, illetve a szervezet kortárssegítői megadott ügyeleti időben, ezenkívül telefonon és e-mailen is állnak a diákság rendelkezésére, hogy tanulmányokkal, adminisztrációval, vagy bármilyen egyéb egyetemmel kapcsolatos kérdésükre választ adjanak. A változatos feladatok elvégzéséért a Diáktanácsadó Központ különböző munkacsoportjai felelősek, melyek között képviselteti magát a marketing, az IT, a rendezvényszervezés és a HR is.

2013 óta feladataink közé tartozik a NapKözi közösségi tér működtetése is, melyet az egyetem Főépületének alagsorában, a menza mellett alakítottunk ki a pihenni vagy tanulni vágyó diákok számára. A közel 200 négyzetméteres terem különböző programok helyszíneként is szolgálhat: filmestek, kulturális rendezvények és előadások is megrendezésre kerültek már a NapKözi falai közt!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keress minket bátran Facebook-on (https://www.facebook.com/bcediaktanacsado), a honlapunkon (http://diaktanacsado.uni-corvinus.hu/new/) vagy az ott megadott elérhetőségek bármelyikén!


Közzétéve: 2014-09-22
Kategóriák: