Szia!

Tudtad, hogy minden félévben közel 700 külföldi diák érkezik Erasmus és egyéb csereprogrammal az egyetemünkre? Tudtad, hogy számukra lett létrehozva az Erasmus Student Network (ESN) nevű mentorszervezet, mely 40 országban és 520+ felsőoktatási intézményben van jelen világszerte?

Az ESN egy olyan non-profit diákszervezet, amely lényegében csakis olyan lelkes önkéntesekből áll, akik szívesen segítik külföldi félévüket töltő diákok beilleszkedését adott egyetemre/városba/országba. Ha esetleg te is szívesen ismerkednél, kötnél barátságokat és szórakoznál külföldről érkező cserediákokkal itt a lehetőség!

Gyere el Infóestünkre szeptember 11-én este 7 órakor az E.236-os terembe, és tudj meg mindent szervezetünkről és a felvételi eljárás módjáról!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/293885151093666

 

A következőképp tudsz csatlakozni hozzánk:

1) Töltsd ki a következő rövid formot: https://goo.gl/NFXYnp

2) Szeptember 13-20 között gyere el egy 15 perces interjúra, ahol kicsit jobban megismerkedhetünk Veled. Az interjú helyszíne: E.7

Erre itt jelentkezz EGYETLEN időpont megjelölésével, amikor biztosan el tudnál jönni hozzánk: https://beta.doodle.com/poll/mkw7xsgcc5cu7p6f

3) Majd a sikeres interjú után gyere el a szeptember 23-24-i agárdi csapatépítő táborunkba.

Ezeken való részvétel együttesével illetve sikerességével nyerhetsz felvételt az ESN Corvinus csapatába, és vehetsz részt máris programjainkon szervezőként.

 

​Sok szeretettel várunk! :)​

Üdv,

az ESN Corvinus csapata​​​

 

További infókért kövess minket a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/esncorvinus

vagy a honlapunkon: http://corvinus.esn.hu/


Közzétéve: 2017-09-11
Kapcsolódó diákszervezetek: