Idén ősszel immáron 7. éve kerül megrendezésre a CEMS Charity Run, a Budapesti CEMS Club jótékonysági futása a Margitszigeten. A sportesemény célja minden évben valamely civil szervezet támogatása, idén az InDaHouse Hungary kapja meg a Charity Run bevételeit. Az InDaHouse a szociális munka, a pedagógia és a társadalmi vállalkozás eszközeivel kíván hosszú távon, fenntartható módon segíteni egy Észak-magyarországi, 360 fős falut, Perét. Céljuk, hogy a munkanélküli felnőttek bevételhez jussanak, a most felnövő gyerekek pedig olyan tudással, élményekkel gazdagodjanak, amelyek segítik őket egy sikeresebb élet felépítésében.
(https://indahousehungary.wordpress.com/)
(https://www.facebook.com/indahousehungary/)

Korábban támogatott szervezeteink:
Mosoly Alapítvány (2016) Kézen Fogva Alapítvány (2015), Suhanj! Alapítvány (2014), Szemem Fénye Alapítvány (2013), Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Alapítvány (2012).

A futásra a CEMS-esek, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói és diákjai mellett minden sportszerető és egy nemes ügyért tenni vágyó résztvevőt várunk! A részvételnek kötelező díja nincs, de a helyszínen kihelyezett Charity Box-ba szívesen fogadjuk adományaitokat.

Előzetes regisztráció az alábbi linken lehetséges, de a helyszínen is lesz rá lehetőség.
Regisztrációs link: https://goo.gl/forms/zZpyuharGFHBDGk23

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/282308502255061/

A helyszíni regisztráció az 5 vagy 10 km-es távokra 9:00-kor kezdődik, majd 9:30-tól közös bemelegítéssel készülünk a futásra.

Gyere el szeptember 23-án a Margitszigetre, fuss velünk egy vagy két kört Magyarország egyik legszebb szigetén, és támogassuk együtt az InDaHouse Hungary-t!