CEMS (Community of European Management Schools) globális szövetség alapjául egy együttműködés szolgál, amely a világ vezető üzleti iskolái és egyetemei, valamint multinacionális vállalatok és NGO-k között jött létre. Célja, hogy programján keresztül megfelelő ismereteket és gyakorlati tapasztalatszerzést biztosítson a jövő globális üzleti vezetői számára. A szervezet jelenleg 5 kontinens összesen 29 egyeteméből, több mint 71 vállalati partnerből és 4 szociális partnerből áll.

A CEMS Master’s in International Management (CEMS MIM) program a világ egyik vezető üzleti mesterprogramja. Az egyéves egyetemi graduális képzés a CEMS-ben résztvevő egyetemek, üzleti iskolák és nemzetközi vállalatok multilaterális együttműködésén alapul, a programban kizárólag a CEMS tagintézmények hallgatói vehetnek részt. A Financial Times nemzetközi felméréseiben a CEMS MIM több kategóriában is kiváló eredményt ér el, a rangsor 2005-ös indulása óta évről évre az első 10 helyen belül szerepel a képzés.

A globális vezetői szerephez szükséges értékek – nemzetközi szemléletmód, felelősségvállalás, társadalmi és kulturális érzékenység, megfontolt, kritikai gondolkodásmód, valamint a menedzsmenttudományok gyakorlati alkalmazásának készsége – a programban kiemelt hangsúlyt kapnak. A CEMS azonban még ennél is sokkal több: egy nemzetközi közösség, ahol akadémiai, szakmai és nem utolsósorban baráti kapcsolatok születnek.

A CEMS Club Budapest a Budapesti Corvinus Egyetem CEMS-es tanulóit képviseli és támogatja. Célunk az aktív helyi CEMS közösség fenntartása mely a diákok, vállalati partnerek és az alumni közötti személyes és szakmai kapcsolatokon alapszik. Mindezt számos szociális, kulturális és akadémiai program szervezésével igyekszünk elérni.

A jelentkezésről információkat itt találsz, a CEMS Club Budapest honlapján, illetve Facebook-oldalunkon pedig a budapesti közösség életéről és aktuális programjainkról is tájékozódhatsz.


Közzétéve: 2015-02-23
Kategóriák: